diumenge, 3 de març del 2013

Dia de la dona: Núria Espert

Estem preparant el dia de la dona a l'IES Isabel de Villena i cada classe ha triat una dona famosa per algun aspecte concret. El PQPI d'Admnistració hem triat  NÚRIA ESPERT una de les actriu que millor han sabut recrear els grans personatges femenins de la història de la literatura teatral: MEDEA · ROMEO i JULIETA · YERMA · LA CELESTINA · SALOMÉ · ¿QUIÉN TEME A VIRGINIA WOLF? · MADAME BUTTERFLY · CARMEN · TOSCA · LA CASA DE BERNARDA ALBA · LA DAMA DE LES CAMÈLIES · MARGARIDA XIRGU · DOÑA ROSITA LA SOLTERA · ELECTRA... 

Cadascun d'aquests personatges femenins ens aporten informació sobre els grans temes ralacionats amb l'univers de la dona que han preocupat als humans al llarg de la història. Estudiar-los implicarà una descoberta de matissos que sovint se'ns escapen: l'ambició de "La Celestina", la suposada innocència de "Julieta", la desesperació de "Yerma", etc.

Tria un d'aquest personatges que va interpretar o dirigir Núria Espert (veure "El mur de Núria Espert") i col·labora en la definició de l'univers femení que ha recreat aquesta actriu per mitjà de les seues interpretacions.


ACTIVITATS (3 entrades):
1. Selecciona un dels personatges i crea un mur en WALLWISHER on el definaràs a partir de les imatges que hi vages afegint.
2. Insereix una llegenda que recree algun aspecte del personatge en cadascuna de les imatges.
3. Afegeix una breu sinòpsi de l'obra en el que hi apareix amb un vídeo representatiu.
4. Penja una altra imatge amb frases sobre teatre atribuïda a Núria Espert.
5. Per acabar crearem un PPT dels personatges femenins recreats per Núria Espert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari amb Nom i cognoms i el grup si vols veure'l publicats: