diumenge, 10 de febrer del 2013

El meu portal de vídeos

El meu portal de vídeos serà una de les estratègies per tal de desenvolupar el  PLE (Entorn Personal d'Aprenentatge) de cadascun de nosaltres. Afortunadament el portal Youtube s'ha convertit en una autèntica xarxa social responent a les expectatives dels altres instruments de la Web 2.0 (activitats compartides, adjudicació d'etiquetes que defineixen els continguts entre tots, etc.)

ARGUMENTARI:
Per tal que tingau referents de per què és tant important que adquirim hàbits d'utilitzar el cinema, les TIC i Internet al nostre servei us hem seleccionat un vídeo d'Elsa Punset. Si les pel·lícules ens ensenyen la vida o, formes de modelatge que ni tan sols havíem imaginat, el nostre portal de vídeos serà com una activitat a curt i mitjan termini per tal d'anar constituint el nostre bagatge de coses que ens agraden i que voldríem fer.

La tècnica que proposa "La mirada de Elsa" té a veure amb la intel·ligència emocional i és la de la "Visualització" (intervindre en el món extern canviant el nostre comportament tot utilitzant els 5 sentits i intuir el futur de les nostres expectatives).  Elsa proposa activitats concretes per anar canviant el dia a dia sense renunciar al gran somni. Com diu l'expert és més important la direcció que la rapidesa. Si volem canviar alguna cosa en les nostres vides, hem de saber cap a on anem.


ACTIVITATS:
  1. Activar el nostre compte de Youtube a partir del nostre correu gmail.
  2. Seleccionar els trailers dels films que hem vist fins ara i crear un llistat anomenat "Films a l'aula".
  3. Subscriure's a algun tema del teu interés.
  4. Empeltar el codi HTML (recordeu 'embed') d'aquest vídeo al teu blog. Redactar l'entrada amb les activitats proposades i posar-li les etiquetes.
  5. Enviar l'entrada a algun amic o publicar-la en una xarxa social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari amb Nom i cognoms i el grup si vols veure'l publicats: