diumenge, 21 d’abril del 2013

Infografies i comunicació

Les infografies desenvolupen un tema concret tot combinant imatges, estàtiques o animades, i textos per tal de presentar els continguts d'un tema d’una manera sintètica, motivadora i visualment atractiva. Tenen un gran potencial didàctic com a font d’informació pel seu format sintètic, creatiu i per la combinació d’elements visuals acompanyats de textos explicatius. 

A partir d'aquesta infografia realitza les activitats següens:

  1. Busca i penja al teu blog una infografia per a cadascuna de les teues intel·ligències múltiples per ordre d'importància.
  2. Busca una infografia del tema extraescolar que més t'interesse i explica quins elements d'aquest recurs multimèdia poden servir-te per a convertir-te un expert en el tema. Com el milloraries?
  3. Analitza altres recursos  similars a les infografies (mapes conceptuals, jocs mnemotècnics, posters digitals, wordle, etc.) i explica les possibilitats d'aquestes metodologies com a tècnica d'aprenentatge . A continuació, comenta -segons la teua opinió- en què es diferencien les infografies dels vídeos, dels esquemes, de les llistes de dades o dels textos argumentatius?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari amb Nom i cognoms i el grup si vols veure'l publicats: